Ideje za uređenje > Stanovi i kuće

Vila na Tajlandu koja oduzima dahVila na Tajlandu koja oduzima dah_image Klikni na sliku da je uvećaš

Vila Yin, božanstvena kuća koja se nalazi na ostrvu Puket na Tajlandu, pravi je primer tradicionalne tajlandske arhitekture pomešane sa modernim shvatanjima dizajna. U kući se nalaze brojna umetnička dela i antikviteti koji joj daje dodatnu notu luksuza.

Sastavljena od nekoliko celina povezanih fantastičnim terasama prekrivenim tamnim drvetom, ova predivna kuća može lako da ugosti osam ljudi u svoje četiri luksuzne spavaće sobe.

Na jednoj od terasa nalazi se bazen od 19 metara sa nevidljivom ivicom po je pogled na tirkizno more potpuno ne narušen. Ukoliko bazen nije dovoljan za uživanje, postoji stepenište koje vodi do privatne plaže neposredno ispod kuće.

Enterijer i terase su opremnljeni najmodernijim nameštajem, a kuhinja italijanske kompanije Minotti, koja predstavlja sinonim za vrhunski kvalitet bila je proglašena za kuhinju godine kada je vila građena.

Ovde nije kraj luksuznoj opremi jer se u kući nalaze i vinski podrum, sauna i kućni bioskop. Nama se ipak najviše dopadaju velike terase nameštene sa mnogo ukusa.

Vila Yin se prodaje za blizu 5,5 miliona evra, ali ju je moguće i iznajmiti već od 1570 evra za jednu noć.

Ukoliko vam se sviđa ova fantastična kuća, toplo vam preporučujemo da pogledate još jednu  kuću o kojoj smo ranije pisali.

Uživajte u fotografijama i ne zaboravite da kliknete na njih kako biste ih uvećali!

Izdvajamo iz: Stanovi i kuće