Ideje za uređenje > Dnevne sobe

Unesite glamur i eleganciju u životni prostorUnesite glamur i eleganciju u životni prostor_image Klikni na sliku da je uvećaš

Kompanija Cattelan Italia koja predstavlja sinonim za glamur i eleganciju, dizajnirala je prelepe dnevne sobe opremljene luksuznim stilskim nameštajem koji je uvek u trendu, bez obzira na aktuelne stilove koji se menjaju tokom godina, jer odražava stvar prestiža.

Topli bež i baršunaso braon tonovi u kombinaciji sa dominantnom belom bojom enterijera i crnim detaljima visokog sjaja, stvaraju umirujuću atmosferu naglašene elegancije i stila. Moderne, vrlo udobne sofe i kaučevi savremnog dizajna pažljivo su uklopljeni sa sofisticiranim stilskim stolovima i komodama, luksuznim kristalnim lampama i lusterima, kao i velikim ogledalima bogato izrađenih ramova. Glamuru i ekstravaganciji dnevnih soba samo doprinose umetničke skulpture, kamini i inovativna stepeništa.

Cattelan Italia dnevne sobe upravo predstavljaju idealan kompromis savremenog stila i univerzalnih vrednosti pretočenih u dizajn enterijera.

Uživajte u slikama!

Izdvajamo iz: Dnevne sobe