Ideje za uređenje > Saveti

Savršeni rekviziti za vaše mace - Pet purrrfectSavršeni rekviziti za vaše mace - Pet purrrfect_image Klikni na sliku da je uvećaš

Ako ste ljubitelj mačaka i želite da vaš životni prostor podelite sa svojim ljubimcima, evo načina da im pružite pun komfor i prostor za igru i uživanje na obostrano zadovoljstvo. Predstavljamo vam idealno rešenje kojim se integrišu potrebe vlasnika i njihovoh ljubimaca u jednom enterijeru.

Ovaj kreativni skup unutrašnjih rekvizita je kompletan zbog toga što mačkama omogućuje da se penju, šetaju, odmaraju, a da pri tom ne uzurpiraju i ne narušavaju lepotu i udobnost doma . Zatvoreni spoljašnji deo omogućuje mačkama da šetaju ali bez straha da će odlutati a kupatilo sadrži poseban deo za mačke. Zajednički prostori poput dnevne sobe i trpezarije su najimpresivniji i omogućavaju mačkama da budu u maksimalnoj interakciji sa svojim vlasnicima.

Ovako unapređen dizajn za kućne ljubimce, prvenstveno mačke omogućiće vam da zaista bez ikakvih briga prepustite uživanju sa svojim ljubimcima.

Više informacije pronadjite na cat-friendly home.

Izdvajamo iz: Saveti