Ideje za uređenje > Spavaće sobe

Savremeni okrugli kreveti iz kompanije PrealpiSavremeni okrugli kreveti iz kompanije Prealpi_image Klikni na sliku da je uvećaš

Okrugli kreveti su veoma moderna vrsta savremenih kreveta. Neobičan oblik privlači pažnju i ovakve krevete čini savršenim i veoma originalnim elementom svake spavaće sobe.

Da biste našli mesto za okrugli krevet, morate imati prilično veliku spavaću sobu pošto se krevet mora postaviti u sredinu sobe. Na ovom mestu krevet deluje najzanimljivije.

Da bi Vaš okrugli krevet bio praktičniji, možete odabrati model sa rotirajućim mehanizmom. Kreveti sa ugrađenim svetlima vam takođe mogu pomoći da kreirate izvanredno romantičnu atmosferu u svojoj spavaćoj sobi.

Ovakvi kreveti mogu da se nađu među proizvodima firme Prealpi. Ova kompanija nudi najkvalitetnije krevete sa jedinstvenim i stilizovanim dizajnima. Oni su dostupni u različitim obradama od bele hrastovine do kože. Neki modeli mogu da se kombinuju sa funkcionalnim sistemom odlaganja. Više informacija možete dobiti na sajtu firme Prealpi.Izdvajamo iz: Spavaće sobe