Ideje za uređenje > Stanovi i kuće

Penthaus u Kanadi sa neverovatnim kaminomPenthaus u Kanadi sa neverovatnim kaminom_image Klikni na sliku da je uvećaš

Predstavljamo vam penthaus izvanrednog, vrlo modernog dizajna sa potpisom Smith Designs , koje je popularno nazvan The 910 Project by Smith Designs. Projekat 910 je upravo kulminacija serije radova Smith Designs-a, rađenih sa namenom da se unapredi razvoj dizajnerskih rešenja luksuznih stanova.

Ovaj prelepi penthaus površine preko 300 kvadrata, sa terasom gotovo iste veličine, nalazi se u Viktoriji, Britanska Kolumbija, Kanada.

Kuhinja, trpezarija i dnevne soba čine gotovo jedinstvenu celinu koja se postiže ne samo potpunim odsustvom pregradnih zidova, već i uniformnim sofisticiranim stilom, sa dominirajućom crno-belom kombinacijom boja.

Poseban kuriozitet predstavlja kuhinja izdignuta na platformi, sa koje se pruža direktan pogled na luku i Olimpijske planine, dok zastakljeni zidovi dnevne sobe omogućavaju da vidite ceo grad kao na dlanu.

Osećaj elegancije i luksuza stvara visoko kvalitetan nameštaj koji je raspoređen u manje, spontane celine sa dominirajućim modernim kaminom u samom centru, koji simbolizuje mesto porodičnog okupljanja.

U spavaćoj sobi koja je okrenuta ka severo-istoku, nalazi se staklena pregrada koja razdvaja deo u kome se spava od kupatila, a na taj način je postignut efekat da prostor izgleda veći. Soba koja gleda na jugo-zapad ima prelep pogled na planine i u njoj je moguće uživati u zalasku sunca. U spavaćim sobama se nalaze i walk-in plakari.

Izdvajamo iz: Stanovi i kuće