Ideje za uređenje > Kancelarije

Neobično uređenje kancelarije agencije Leo BurnettNeobično uređenje kancelarije agencije Leo Burnett_image Klikni na sliku da je uvećaš

Čuvena marketinška agencija Leo Burnett poverila je arhitektama iz studija Hassell da dizajniraju njene kancelarije u Sidneju na način koji će podstaći kreativnost i zajedništvo svih zaposlenih u agenciji.

Prostor je prostran i otvoren, sa mnogo prirodnog svetla, a kretanje je u potpunosti olakšano jer gotovo da nigde nema vrata.

Zaposlenima je na raspolaganju nekoliko mesta za opuštanje, igru i dobijanje inspiracije. Sto za stoni tenis, kao i sto na kome mogu sklapati Lego kocke su samo neka od njh.

Kako ističu u agenciji, posebno mesto za sve predstavlja kuhinja koja ni malo ne liči na klasične čajne kuhinje u kancelarijama jer je potpuno opremljena, pa čak ima i rernu i mašinu za suđe.

Za svaku marketinšku agenciju je najvažniji deo poslovanja pregovaranje sa klijentima i predstavljanje ideja, a za to je predviđen poseban prostor. On je namerno postavljen na suprotan kraj od ulaza u kancelariju kako bi klijent na putu do njega prošao kompletan prostor i na taj način stekao pozitivan utisak o agenciji, njenim ljudima i kreativnosti koju može da očekuje.

Sigurni smo da klijenti ne ostaju ravnodušni! Nismo ni mi!

Izdvajamo iz: Kancelarije