Ideje za uređenje > Spavaće sobe

Moderni plakari u spavaćoj sobiModerni plakari u spavaćoj sobi _image Klikni na sliku da je uvećaš

Želeli bismo da sa vama podelimo ovu izvanrednu kolekciju plakara koji su pravo rešenje ako želite savremeni minimalistički enterijer.

Prva dva ormara je radio Gautier. Ormar pod nazivom Stuart može se naći u beloj, u boji oraha ili wenge završnici, a unutra je postavljen tkaninom. Mogu se poručiti vrata od drveta ili od stakla. Zbog aluminijumskih ručki i četkica za prašinu, ovi ormari spadaju u vrlo savremene.

Stuart kolekcija se prilagođava vašim potrebama kada se radi o policama, fiokama i sistemu za odlaganje pantalona. Ovaj moderni ormar može da bude savršena dopuna svakoj modernoj spavaćoj sobi.

Drugi plakar dolazi od nemačkog proizvođača Hulsta. Rađen je u beloj i crnoj boji. Nazvan po Tamis Plus kolekciji, ovaj moderni plakar nije samo prostor za odlaganje garderobe nego predstavlja i svojevrstan ukras sobe. Vrata su od lakiranog stakla, zbog čega ovaj ormar deluje još elegantnije.

Poslednju kolekciju kreirali su dizajneri proizvođača Verardo Italia. Ovaj ormar sadrži elegantan, hipertehnološki i ultramoderni dizajn. Nudi sve potrebne elemente i ima sve neophodne karakteristike. Ako volite ultramoderne komade nameštaja, ovaj ormar bi bio idealan izbor za vaš dom.Izdvajamo iz: Spavaće sobe