Ideje za uređenje > Kancelarije

Luna - Futuristički stolovi za kućnu kancelarijuLuna - Futuristički stolovi za kućnu kancelariju_image Klikni na sliku da je uvećaš

Uffix je dinamična Italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju kancelarijskog nameštaja. Može Vam pomoći da opremite svoju kućnu kancelariju modernim i ergonomičnim stolovima ili bilo kojim drugim kancelarijskim nameštajem. Nudi nekoliko zanimljivih kolekcija, ali najsavremenija i sa najviše stila je kolekcija Luna.

Stolovi iz ove kolekcije su izuzetni i futuristički, a pri tom ne liče na obične kancelarijske stolove sa rustičnom zadnjom stranom. Mogu da se postave i na sredinu sobe, pošto izgledaju savršeno sa svih strana.

Originalna osnova je dostupna u različitim obradama. Možete odabrati između crvene i crne kože ili lakirane površine u raznim bojama. Na vrhu se nalazi velika staklena ploča, koja se uklapa sa osnovom, zahvaljujući elegantnom unosu radne zone.

Uffix takođe nudi stalke za knjige sa istim obradama kao stolovi tako da možete imati odličan set za prostor u kojem provodite veliki deo svog dana kada radite kod kuće. Luna Vam pruža mogućnost da se okružite lepotom i udobnošću, a rad pretvorite u zadovoljstvo.

Za više informacija o firmi Uffix i njihovim kolekcijama posetite njihov sajt.Izdvajamo iz: Kancelarije