Ideje za uređenje > Stanovi i kuće

Kuća od stakla i metala koja u sebi čuva staru kamenu kućuKuća od stakla i metala koja u sebi čuva staru kamenu kuću_image Klikni na sliku da je uvećaš

Potrebno Vam je da bude bezbedno, a vidljivo? Poput muzejskog artefakta velikih dimenzija, ova kutijasta, dvoetažna kuća od stakla i metala u sebi čuva staru kamenu kuću.

S obzirom da je vlasnik strastveni kolekcionar starih knjiga, ovakva konstrukcija kuće smišljena u arhitektonskom studiju G.Natkevicius & Partners je sasvim prigodna.

Klijent sada ima novu arhivu unutar stare kamene kućice, koja je ostatak srednjevekovne livnice koja je nekada davno postojala u ovom, sada stambenom području.

Ono što se u početku smatralo napuštenom zgradom koja treba da se sruši je sada obnovljeno starom lokalnom opekom i ima veliku istorijsku vrednost - da ne pominjemo vizuelne karakteristike!

U prizemlju kuće nalaze se dnavna soba, kuhinja sa trpezarijom i dečije sobe. U potkrovlju su spavaće sobe, dok se u podrumu nalazi tursko kupatilo, biblioteka i dve garaže.


Izdvajamo iz: Stanovi i kuće