Ideje za uređenje > Spavaće sobe

Inovativna kolekcija kreveta kružnog oblika kompanije Presotto ItaliaInovativna kolekcija kreveta kružnog oblika kompanije Presotto Italia_image Klikni na sliku da je uvećaš

Presotto Italia je čuvena italijanska kompanija koja proizvodi moderan i kvalitetan nameštaj više od 50 godina, sa ciljem da uvek bude u korak sa savremenim trendovima, a da istovremeno očuva visok nivo kvaliteta i prepoznatljivosti svog dizajna.

Presotto Zero Bed je naziv inovativne kolekcije kreveta kružnog oblika, koji predstavljaju potpuno originalnu i osvežavajuću promenu u odnosu na klasičane krevete za spavaće sobe na koje smo do sada navikli.

Kolekcija se sastoji iz nekoliko posebno stilizovanih modela kreveta sa kružnom osnovom, koji se među sobom razlikuju po boji, kao i visini i obliku uzglavlja koja mogu biti od drveta ili tapacirana i presvučena najfinijom kožom. Posebno se izdvaja, kao vrlo atraktivan, model kreveta sa rotirajućim mehanizmom na izdignutoj platformi.

Zaista je neverovatno koliko jedan krevet može da izmeni celokupan ambijent i atmosferu u spavaćoj sobi, unoseći jednu sasvim novu, autentičnu i nadasve romantičnu dimenziju u nju.

Pogledajta fotografije i uverite se!

Više informacija o modelima i cenama potražite na oficijalnom sajtu kompanije Presotto Italia.

Izdvajamo iz: Spavaće sobe