Ideje za uređenje > Kupatila

Inovativna High Tech Sorgente kada za kupanje i masažuInovativna High Tech Sorgente kada za kupanje i masažu_image Klikni na sliku da je uvećaš

Ova fantastična High Tech kada ispunjava sve performanse udobnosti, estetike, komfora i unapredjene tehnologije, kada je u pitanju uredjenje kupatila.

Sorgente kada proizvod je firme Lenci Design i predstavlja kadu za masažu i kupanje, idealno dizajniranu u jednu celinu. Kada se automatski puni i prečišćava vodu svojim sistemom unutrašnje filtracije, a korisnicima nudi i prednosti kontrolne elekronske table i daljinskog upravljača za podešavanje idealnih uslova za uživanje. Ona, takodje, poseduje i podvodno osvetljenje, magnetne oslonce  kao i tuš na izvlačenje, čime u potpunosti ispunjava kriterijume i najzahtevnijih korisnika.

Osam ugrađenih Hydrosilence Whirlpool mlazeva omogućava izuzetno tih rad kade i podpunu relaksaciju u njoj. Dizajnirana je tako da se savršeno se uklapa u svako okruženje, budući se pokriva istim materijalom kao i područje oko nje, čime obezbeđuje utisak jedinstvenosti i celine prostora.

Izdvajamo iz: Kupatila