Ideje za uređenje > Kuhinje

Četiri nova modela Warendorf kuhinjaČetiri nova modela Warendorf kuhinja_image Klikni na sliku da je uvećaš

Čuveni nemački proizvođač kuhinja Miele DIE KüCHE, promenio je ime svog brenda u Warendorf. Kako bi promovisao novi brend, plasirao je na tržište četiri fantastična, nova modela kuhinja pod nazivom: Duality, Library, Primary i Tower, poznatog dizajnera Philippe Starck-a.

Duality kuhinje su vrlo interesantne, budući da im može pristupiti sa dve strane. Izuzetno modernog dizajna i briljantnog idejnog rešenja, zaista predstavljaju pravu atrakciju.

Library kuhnje karakteristične su po elementima koji veoma podsećaju na police za knjige, čime je dizajner želeo da prikaže specifičanu simboliku koja ishranu povezuje sa kulturom življenja jednog domaćinstva.

Dizajn Primary kuhinja predstavlja odličan spoj minimalizma i neobaroknih elemenata poput svetlo žutih staklenih frontova sa diskretnim gravirom i ukrasima na zidu.

Neverovatne Tower kuhinje, dizajnirane su u obliku tornja, na šta nas u ostalom upućuje i nihovo ime, mogu se rotirati za 340°, čime je predstavljen jedan potpuno novi pristup u dizajnu kuhinja.

Sve četiri modela izrađena su od visoko kvalitetnih materijala, podjednako su upečatljiva i funkcionalna i pružaju jednu sasvim novu dimenziju u odnosu na ono što smo do sada imali prilike da vidimo.

Uživajte u prelepim fotografijama!

Izdvajamo iz: Kuhinje