Ideje za uređenje > Stanovi i kuće

Blistava rezidencija na Beverli HilsuBlistava rezidencija na Beverli Hilsu_image Klikni na sliku da je uvećaš

Predstavljamo vam jednu od najlepših i najmodernijih vila na Beverli Hilsu. Ova privatna rezidencija izgrađena je od betona, stakla i nerđajućeg čelika na površini od 700 kvadratnih metara i ostavlja utisak zadivljujućeg eksterijera.

Međutim, ono što je čini toliko posebnom su pre svega neverovatni detalji kojima vila obiluje, poput kamenih podova, zidova od mahagonije, ogromnog bazena vrlo neobičnog, krivudavog oblika koji u potpunosti okružuje tropski vrt ispred nje, kao i blistavog osvetljenja koje čitavom prizoru daje jednu sasvim novu dimenziju.

Veliko elegantno unutrašnje stepenište povezuje sve spratove sa bazenom na krovu sa koga se pruža zapanjujući pogled na Pacifik i panoramu Los Anđelasa od 360 stepeni.

Kompletan enterijer vile dizajniran je sa prevashodnim ciljem da stvori jedinstveni osećaj udobnosti, komfora i slobode za sve koji u njemu borave. Opremljena je najluksuznijim nameštajem i dekoracijom, a posebno se ističu  luksuzni dnevni boravak, sa modernom trpezarijom na prvom spratu, velika savaća soba sa zastakljenim zidom i romantičnom halogenom rasvetom i spa kupatilo sa saunom na drugom spratu, kao i posebna bioskopska sala za ukućane.

Uživajte u fenomenalnim fotografijama!

Izdvajamo iz: Stanovi i kuće